Autentikacijska i autorizacijska infrastruktura sustava znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj
  • Hrvatski
  • English

Pojedinosti o aplikaciji

FEPA


Opis resursa:

  • FEPA (FER Examiner for Programming Assignments) je sustav za ispitivanje studenata i provođenje ispita gdje studenti na svojim računalima pokreću desktop aplikaciju kja se spaja na poslužitelj, dohvaća zadatke koje studenti lokalno rješavaju i provjeravaju te ju preko desktop aplikacije šalju na poslužitelj na konačno ocjenjivanje.

Matična ustanova-članica AAI@EduHr federacije s kojom je resurs povezan:

  • Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva

Web-stranica na kojoj se nalaze upute za korisnike (ako postoji):


Adresa (URL) na kojoj se nalazi politika privatnosti:


Korisnički atributi koje AAI@EduHr sustav isporučuje resursu:

Naziv atributaNamjena
givenNameIme je potrebno kako bi se na desktop aplikaciji nakon autorizacije moglo pokazati u prozoru. Služi za identifikaciju i usporedbu s iksicom.
hrEduPersonUniqueIDSluži za povezivanje s pravima korisnika na poslužitelju. Npr. tko smije pisati ispit, tko smije uređivati zadatke i ispit i sl.
hrEduPersonUniqueNumberJMBAG je potreban kako bi se na desktop aplikaciji nakon autorizacije moglo pokazati u prozoru. Služi za identifikaciju i usporedbu s iksicom.
jpegPhotoSlika je potrebna kako bi se na desktop aplikaciji nakon autorizacije moglo pokazati u prozoru. Služi za identifikaciju i usporedbu s iksicom.
snPrezime je potrebno kako bi se na desktop aplikaciji nakon autorizacije moglo pokazati u prozoru. Služi za identifikaciju i usporedbu s iksicom.

Kontakti za dobivanje dodatnih informacija o ovom servisu:

  • Naziv kontakta: Mario Kušek; E-mail: mario.kusek@fer.hrNatrag na popis