Autentikacijska i autorizacijska infrastruktura sustava znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj
  • Hrvatski
  • English

Kontakti

Odaberite upit iz padajućeg izbornika. Odgovor s pripadajućim kontaktima pojavit će se u nastavku.

Za krajnje korisnike

Ako imate problema s prijavom putem sustava AAI@EduHr (primjerice, sustav vam prijavljuje poruku "Neispravna korisnička oznaka ili zaporka") za provjeru ispravnosti vašeg elektroničkog identiteta trebate se obratiti administratoru elektroničkog (LDAP) imenika ustanove koja vam je dodijelila elektronički identitet. Kontakt podatke administratora možete pronaći na stranici Popis matičnih ustanova.

Ako imate problema s korištenjem pojedine usluge nakon što ste se prijavili putem sustava AAI@EduHr (npr. ispisuje vam se poruka poput "Nemate pravo pristupiti ovoj aplikaciji"), za dodatne informacije i rješavanje eventualnih problema trebate se prijaviti administratorima usluge koju želite koristiti. Popis administratora usluga možete pronaći na stranicama Usluge pristupa mreži i Web aplikacije.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Helpdesk službi Srca.

Za matične ustanove

Predstavnici matičnih ustanova - davatelja elektroničkih identiteta u sustavu AAI@EduHr informacije o načinu funkcioniranja sustava AAI@EduHr (uključujući i informacije o tome koje preduvjete ustanova mora zadovoljavati da bi postala matična ustanova u sustavu AAI@EduHr) mogu pronaći na stranici Za matične ustanove, a za sve dodatne informacije i odgovore na eventualna pitanja mogu se obratiti timu AAI@EduHr usluge u Srcu elektroničkom poštom na aai@srce.hr.

Za davatelje usluga

Postojeći i potencijalni novi davatelji usluga u sustavu AAI@EduHr informacije mogu pronaći na stranici Za davatelje usluga, a za sve dodatne informacije mogu se timu timu AAI@EduHr usluge u Srcu elektroničkom poštom na aai@srce.hr.