Autentikacijska i autorizacijska infrastruktura sustava znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj
  • Hrvatski
  • English

Završena službena provjera usklađenosti matičnih ustanova s normama AAI@EduHr za 2016.

uto, 26.7.2016. - 10:26

U vremenu od 6. lipnja do 22. srpnja 2016. godine provedena je redovita godišnja provjera usklađenosti matičnih ustanova s normama AAI@EduHr. Provedenom provjerom obuhvaćene su sve matične ustanove u sustavu AAI@EduHr. Ustanovama koje su zadovoljile postavljene norme bit će izdana odgovarajuća potvrda – Certifikat o usklađenosti s normama AAI@EduHr.

Dopunsku provjeru usklađenosti s normama AAI@EduHr, za matične ustanove koje nisu uspjele ostvariti dovoljnu razinu usklađenosti, provest ćemo u vremenu od 01. do 30. rujna 2016. godine.

Dodatne informacije o konačnim zbirnim rezultatima ovogodišnje provjere usklađenosti matičnih ustanova s normama AAI@EduHr mogu se pronaći na webu na stranici: http://www.aaiedu.hr/statistika-i-stanje-sustava/rezultati-certificiranja-maticnih-ustanova , a možete ih zatražiti i slanjem elektroničke pošte na adresu aai@srce.hr.

Osnovnu dokumentaciju o sustavu provjere usklađenosti (certificiranja) matičnih ustanova i davatelja usluga s normama AAI@EduHr kao i  pravila i upute za certificiranje matičnih ustanova u sustavu AAI@EduHr za 2016. godinu dostupna su na web stranici: http://www.aaiedu.hr/za-maticne-ustanove/certificiranje-maticnih-ustanova-u-sustavu-aaieduhr