Autentikacijska i autorizacijska infrastruktura sustava znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj
  • Hrvatski
  • English

Odgovorne osobe ustanove u sustavu AAI@EduHr

Imenovanje novih odgovornih osoba ustanove u sustavu AAI@EduHr, imenovanje novog predstavnika u Vijeću AAI@EduHr te odjavljivanje osoba koje više nisu na tim dužnostima obavlja se pisanim putem. Za tu svrhu potrebno je ispuniti odgovarajući papirnati obrazac Zahtjeva za stjecanje ili promjenu statusa članice u sustavu AAI@EduHr ili partnera u sustavu AAI@EduHr. U obrascu se navode samo nove izmjene u popisu odgovornih osoba i predstavnika u Vijeću - nije potrebno navoditi osobe koje i dalje ostaju na dužnosti. Pravilno ispunjen i ovjeren obrazac treba potom dostaviti na našu adresu.

Važne napomene:

  • Odgovorne osobe ustanove u sustavu AAI@EduHr definirane 27. člankom pravilnika nisu isto što i kontakt-osobe za podršku korisnicima ustanove izlistane na stranici s popisom matičnih ustanova. Te kontakte je moguće ažurirati tako da klikom na imena kontakt-osoba s popisa otvorimo stranicu s detaljnijim prikazom kontaktnih podataka i na njoj pronađemo poveznicu na sučelje za administraciju tih podataka.
  • Tijekom godišnjeg certificiranja matičnih ustanova u sustavu AAI@EduHr, na email adrese odgovornih osoba prijavljene u gore spomenutom obrascu stići će email za potvrdu podataka. Taj email sadrži poveznicu (URL) na koju je potrebno kliknuti da bi se potvrdila točnost kontaktnih podataka odgovorne osobe ustanove u sustavu AAI@EduHr. Norma "Imenovani predstavnici" pri certificiranju matičnih ustanova ne može biti ispunjena ako imenovana odgovorna osoba nije kliknula na spomenutu poveznicu.

U nastavku se nalazi popis aktualnih odgovornih osoba ustanove u sustavu AAI@EduHr te predstavnika u Vijeću AAI@EduHr.
 

Aktualni podaci

Za pregled podataka morate biti prijavljeni. Kliknite ovdje da biste se prijavili.