Autentikacijska i autorizacijska infrastruktura sustava znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj
 • Hrvatski
 • English

Što ako su moji podaci neispravni?

Vaše osobne podatke možete promijeniti na sljedeći način:

 1. Na stranici Popis matičnih ustanova u sustavu AAI@EduHr pronađite svoju matičnu ustanovu i u stupcu LDAP domena (lijevo od imena ustanove) kliknite na njenu domenu.


  Odabir LDAP domene na popisu matičnih ustanova

   
 2. Nakon toga bit ćete preusmjereni na web sučelje za ažuriranje podataka u LDAP imeniku. Kliknite na poveznicu AŽURIRANJE PODATAKA (za korisnike) i prijavite se sa svojom korisničkom oznakom i trenutnom zaporkom u sustavu AAI@EduHr.


  Aplikacija za održavanje sadržaja imenika

   
 3. Nakon uspješne prijave otvorit će vam se stranica za Ažuriranje podataka.


  Promjena zaporke u LDAP imenikuDio podataka u ovom web-sučelju je zaključan, tj. korisnici ih ne mogu sami mijenjati. Ako vam nije omogućeno mijenjanje podatka koji je neispravan ili vam je iz nekog razloga onemogućen pristup web-sučelju za ažuriranje podataka, za pomoć se morate obratiti administratoru imenika vaše ustanove. U tablici na stranici Popis matičnih ustanova u sustavu AAI@EduHr pronađite svoju matičnu ustanovu te u stupcu Kontakt-osobe kliknite na popis kontakata za vašu ustanovu. Prikazat će vam se opširnije informacije (elektronička adresa, broj telefona...) o tome gdje se i kome možete obratiti za pomoć oko promjene podataka u imeniku.

 

Odabir kontakt osobe matične ustanove